Masser af julefejring søndag

Fredag vendte Grønlands Nationalteaters skuespillere tilbage til Nuuk efter en succesfuld turne med teaterets nye populære Juulimaaq-forestilling. Søndag opføres stykket en sidste gang i Nuuk.
Skrevet af Karsten Sommer
16. december 2017 14:38

I løbet af 16 dage besøgte Nationalteateret samtlige byer fra Nanortalik til Ilulissat, og nåede at vise juleforestillingen hele 12 gange for i alt næsten 1.500 tilskuere.

Før turneen opførte Nationalteateret Juulimaq 3 gange i Nuuk, og i morgen søndag klokken 16 får juleglade børn og voksne så chancen endnu en gang, når der vises en ekstra forestilling til dem der ikke nåede at se den glade familieforestilling om fejringen af solhvervsdagen og kampen om at få solen tilbage. Det fortæller Grønlands Nationalteater i dag i en pressemeddelelse.

Julehilsen til Grønland

Og for dem, der ikke kan få nok af julen, skal vi da også lige minde om at det er i morgen at Danmarks Radio sender den årlige Julehilsen til Grønland.

Udsendelsen sendes af rettighedsmæssige grunde ikke på KNR, men kan ses på DR1 klokken 20 søndag aften, eller hvis man har direkte signal til DR1 klokken 16.

Det er 85. gang det populære show vises - i år kan man blandt andet høre Nive Nielsen & the Deer Children samt Da Bartali Crew. Værter er Maria Motzfeldt og Timm Vladimir.