BILLEDER Landsholdet mangler træning

Grønlands fodboldlandshold er på træninglejr i Danmark. Efter to kampe kan Nukannguaq Zeeb, landsholdsanføren, se, at holdet har brug for træning.
Skrevet af Mads Pedersen
22. juni 2016 15:45

Landsholdet led to smalle nederlag - først 1-2 til Vanløse IF i søndags og siden 0-1 til B.93 fra København.

De udvalgte har ikke trænet sammen, før de tog til Danmark og har derfor brugt første dage på at lære hinanden at kende, fortæller landsholdanføren Nukannguaq Zeeb. 

- Halvdelen af landsholdet er nye på holdet. At være med på en træningslejr som denne er helt nyt for nogle og kan være hård. 

- Vi har kun trænet sammen i få dage, vi har derfor brugt kampen mod Vanløse som en testkamp, hvor vi har lært hinanden at kende. Samtidig med at vi har forsøgt at få de taktiske spil på plads, fortæller Nukannguaq Zeeb til KNR.

 

Foto © : Vanløse IF

Landsholdsanføren, Nukannguaq Zeebip, er utilfreds med deres indsats i kampen mod Vanløse IF. Foto: Vanløse IF.

Er ved at finde sig selv

Nukannguaq Zeeb mener, at holdet er ved at finde sin spillestil. 

- Eftersom at vi træner to gange om dagen, kan jeg fornemme, at vi spiller bedre sammen og er ved at finde hinanden.

- Selvom vi tabte til B.93 spillede vi bedre. Vi spillede mod et godt hold, og vi er tilfredse med vores indsats selvom vi tabte, fortæller anføren.

Foto © : GBU

Landsholdet har brugt de føste dage på at lære hinanden at kende. Foto: GBU. 

Skal træne mere seriøst

Grønland har tabt til Vanløse, der spille i Danmarksserien som er landets 4. bedsterække. Og det har tabt mod B.93, der spiller i 2. division, den 3.bedste række. 

Hvis Grønland skal nå op på det niveau skal spillerne træne hver dag og ikke to gange om ugen, det mener Nukannguaq Zeeb.  

- Vi har brug for vedvarende træning. 

- Det er ikke nok at træne hver anden dag. Vi skal helst træne to gange om dagen, hvis det er muligt, som vi gør under træninglejr, slutter den erfarne landsholdsspiller.

Foto © : Vanløse IF

Foto: Vanløse IF.