Lørdagens brand i Nuuk har kostet endnu et liv

OPDATERET Politiet bekræfter, at branden i en lejlighed i Paarnat-kvarteret har kostet endnu en ung mand livet.
Skrevet af Laura Aggernæs
23. marts 2015 09:13

Tidligere mandag morgen kunne Radioavisen fortælle, at den anden unge mand, som blev fundet bevidstløs i den brændende lejlighed lørdag morgen, ligeledes er død.

Det bekræfter Taatsi Fleischer fra Sermersooq Politi, der leder efterforskningen af branden, over for KNR.

En 23-årig mand omkom under den voldsomme brand lørdag morgen. Han blev fundet livløs sammen med en jævnaldrende og blev ved ankomsten til Dronning Ingrids Hospital erklæret død. 

To andre blev indlagt på hospitalet. Den ene, som ligeledes er 23 år, med med røgforgiftninger og forbrændinger, og han stod desværre ikke til at redde. Det siger politiet til KNR.

Den tredje mand, som befandt sig i lejligheden under branden, er 21 år og har det efter omstændighederne godt, fortæller politiet.  

Læs også En 23-årig mand omkommet under voldsom brand i Nuuk

Den voldsomme brand forårsagede stor skade i de omkringliggende lejligheder, hvor flere personer lejlighederne foreløbig er flyttet til hoteller og andre indkvarteringer i byen.

Årsagen til branden er endnu ikke klarlagt, men ifølge politiet er brandefterforskningen indledt, og der er tilkaldt brandteknikere til opklaringsarbejdet, ligesom der også er tilkaldte en retsmediciner.