Lørdag aften byder både KNR og mange andre velkommen til Kulturnat 2015

Har du en god radiostemme, vil du prøve at være vært for Qanorooq eller ligefrem deltage optagelserne af Piggappaat med Hans Jukku Noahsen. Så besøg KNR på kulturnatten, hvor vi også byder på musikquiz til børnene.
Skrevet af Camilla Dam
23. januar 2015 13:17

Mød op på Issortarfimmut 1A og 9 mellem kl. 19 og 22.

I det hele taget byder lørdag aften på masser af oplevelser både i Nuuk og langs hele kysten.

Se hele programmet for den 15. Kulturnat her. 

I Nuuk holder omkring 55 virksomheder og organisationer ekstraordinært åbent, og det er gratis at køre med alle busserne mellem kl. 18 og kl. 22.

Arctic Winter Games 2016 vil være synlig i hele byen, hvor maskotten Kuluk ankommer på et Royal Arctic Line-skib på havnen, besøger forskellige andre arrangementer i byen, inden Arctic Winter Games-faklen tændes af Kuluk på Amisut Pladsen.

På biblioteket spiller Rasmus Lyberth fra kl. 18 til 22.30

Hos Air Greenland i hovedstaden underholder både hr. Skæg, hr. Vinter og Nuka Alice. Du kan komme tæt på både en ambulanceflyver og S-61 helikopter, og går du med drømmen om at blive pilot, stewardesse eller flymekaniker kan du også få et nærmere indblik i, hvad der kræves.

Air Greenland byder ligeledes velkommen i både Nanortalik og i Nuuk.

På Grønlands Naturinstitut kan du bl.a. lære om, hvor mange mineraler der bliver brugt i al den elektronik, som vi er blevet dybt afhængige af. Og har du en sten liggende, kan du få at vide, hvad den består af og om den er speciel.

Du kan komme på besøg hos både Naalakkersuisoq for Familie og Justitsvæsen departementet for miljø og natur. Inatsisartut holder ligeledes åbent, så du kan komme ind og se den sal, hvor alle landets store beslutninger bliver vedtaget.

Fingeraftryk hos politiet - hvis du tør

Politiet viser, hvordan de arbejder med deres hundes, og du kan sågar komme en tur i detentionen og få taget dine fingeraftryk.

Og så er det måske også værd at vide, at du kan vinde for 5000 kr. gratis el-forbrug i Nukissiorfiits hovedkontor, som jo ligger tæt på KNR på Issortarfimmut.

I Ilulissat byder bl.a. Hotel Arctic, malergruppen Seqineq, Sermermiut Kulturhus og Ilulissat Hallen åbent med masser af gode tilbud. Se hele programmet for Ilulissat her.

I Maniitsoq kan du både komme ind på Katersugaasivik-museet, hos TelePost og i Grønlandsbanken samt en tur på plejehjemmet Neriusaaq. Se hele byens program her

I Qasigiannguit er der bl.a. dansemik for børnene i forsamlingshuset, du kan få sved på panden i Cross Fit og Audi Efterskole underholder med både rap, qiitk og inuit lege. Se hele programmet her.

Se hvad kysten ellers byder på her.