BILLEDER Kronprins Frederik ankommet til Nuuk - her er hans program

Efter at stormen har lagt sig, går det i pendulfart mellem Kangerlussuaq og Nuuk. Ombord på dagens første fly var kronprins Frederik. Han kaster ekstra glans over Arctic Winter Games, som han er protektor for.
Skrevet af Camilla Dam
06. marts 2016 13:56

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen deltager naturligvis i aftenens åbningsceremoni af legene, men har også en række andre officielle opgaver, mens han er i hovedstaden.

Du kan være heldig at fange et glimt af kronprinsen indtil mandag kl. 16.10, hvor han returnerer til Kangerlussuaq og derefter Danmark.

Klokken 18 deltager han ved en VIP-reception i NUIF. Derefter følges han med de deltagere, som er nået frem, på gåturen til Inussivik, hvor åbningsceremonien begynder kl. 20.

Ilimmarfik, skiskydning og futsal

Mandag kl. 9.45 tager kronprins Frederik til Ilimmarfik, hvor der er workshop for børn. Og klokken 10.30 forlader han universitetet for at tage til skiskydningbanen.

Klokken 11.30 drager kronprinsen til Nuuk Kunstmuseem, hvor han mødes med ungdomsambassadører og AWG-ambassadører.

Læs også AWG-luftbroen på vingerne

Efter en frokost på museet vandrer han til Godthåbhallen, hvor han ser kampen mellem juniordrengene fra Grønland og Nunavut spille futsal.

Klokken 13.45 er der afgang mod Nuusuuaq Hallen, hvor de arktiske konkurrencer i blandt andet ‘kneel jump’ foregår.

Det er kronprins Frederik, som uddeler medaljer klokken 14.30, hvorefter han tager tilbage til Hotel Hans Egede og det officielle program for kronprinsens tilstedeværelse i Nuuk slutter.