Konkurrence: Hvordan får vi bedre borgerinddragelse?

Antikorruptions-organisationen Transparency International Greenland udskriver konkurrence om borgerinddragelse.
Foto © : KNR/Arkiv
Skrevet af Simon Uldum -
02. oktober 2015 07:32

Det offentliges høringsmateriale kan være omfattende og svært at forstå for den almindelige borger, og antikorruptions-organisationen mener at der er for få borgermøder, der bliver indkaldt for sent til møderne, eller så ligger møderne på de forkerte tidspunkter.

- Borgere, organisationer og offentlige myndigheder efterspørger bedre borgerinddragelse, men hvordan gør vi det bedre? Vær med til at give den offentlige debat en saltvandsindsprøjtning, lyder opfordringen fra Transparency International Greenland (TIG).

 

Bedre Borgerinddragelse - sådan

 

TIG holder et seminar i Nuuk den 28. oktober 2015 under overskriften 'Bedre Borgerinddragelse – sådan'. I den forbindelse vil vinderen af konkurrence bliver offentliggjort.

Alle med relationer til Grønland kan deltage, og det er tilladt at anvende tekst, billeder, kort film. Materialet skal kunne bruges til inspiration for fremtidige projekter. Materialet skal være realistisk, sagligt og praktisk anvendeligt.

Materialerne skal afleveres på grønlandsk eller dansk.

TIG skal have modtaget oplægget i hænde senest den 19. oktober på mail info@transparency.gl eller Postboks 1613, 3900 Nuuk.

Du kan læse mere om konkurrencen på TIG's hjemmeside.