LIVE KNR streamer tv-signalet på nettet

Når KNR’s direkte valgdækning går i gang på tv kl. 20 fredag den 28. november, kan du se med på nettet.
Foto © : KNR
27. november 2014 15:12

Det er med både glæde og stolthed, at vi nu åbner op for tv live-streaming på knr.gl.

Det betyder, at alle i hele verden, kan se KNR’s tv-valgudsendelse direkte og indtil alle stemmerne er talt op, og vi har det endelige valgresultat.

- Vore medarbejdere har arbejdet målrettet imod at kunne bruge valgudsendelsen som premiere til vores nye tv live-streaming-service.

- Vi synes selv, det er fantastisk godt, at de grønlandske borgere, som befinder sig i udlandet nu kan overvære årets vigtigste politiske begivenhed direkte. Det samme gælder naturligvis for alle andre med interesse for Grønland og for grønlandsk politik, siger KNR’s direktør, Søren Lennert Mortensen.

Tv-streaming bliver fra nu af en fast service på vores hjemmeside sammen med andre muligheder for at streame flere og flere af vores radio- og tv-udsendelser.

Vi krydser fingre for, at streaming signalet med Tele Greenlands hjælp holder sig stabilt fredag aften, og vi ønsker alle vore lyttere og seere en rigtig god og spændende valgaften.

På radioen kan du naturligvis også følge valgaftenen blandet med musik. Her sender vi fra kl. 21 ligeså vel som, at vi holder dig løbende orienteret på nettet i form af tekst, resultater, reaktioner og billeder.