Julemanden bliver taget til fange

Om 16 dage er det den 1.december hvor børn og barnlige sjæle kan glæde sig til premiere på en splinterny grønlandsk TV-julekalender - "Nisserne og de magiske remedier".
Skrevet af Karsten Sommer
15. november 2012 06:45

Det er filmselskabet Tumit Productions der står bag den nye landeplage, der fortæller den dramatiske historie om Julemanden, der er blevet taget til fange, og hvor vi følger 2 unge nisser, der rejser Grønland rundt i deres bestræbelser på at få ham befriet - helst inden juleaften.

Om det lykkes skal vi ikke røbe her!

Men vi kan da fortælle at der naturligvis er blevet produceret en lågekalender, hvor hver låge, tegnet af kunststuderende Lena Augusta Olsen, rummer en tegning, der passer til det afsnit som vises på KNR-TV den samme dag.

Kalenderen kan allerede nu - for blot 25 kroner - købes på posthuse i alle byer her i landet. Og kan også købes i de grønlandske huse i Danmark.

- Vi har valgt at sætte prisen lavt, fordi vi jo i princippet er i konkurrence med de mange chokolade-lågekalendere, der sælges op til jul. Men vi håber at folk vil støtte op om "Nisserne og de magiske remedier" og købe lågekalenderen også, siger Aka Hansen fra Tumit Productions til KNR.

Tele-Post støtter projektet ved at de sælger lågekalenderen vederlagsfrit. Så bare kom i gang og luk julen lidt ind i jeres stuer allerede nu.