INI skal fortsætte effektiviseringer

INI har de seneste tre år skåret medarbejderstaben ned med 25 procent, og boligselskabet skal fortsat effektivisere de kommende år på trods af et overskud i 2015 på 5,8 millioner kroner. Det fortæller formand Jette Larsen.
Foto © : INI A/S
26. maj 2016 14:20

- INI skal blive så god til at administrere boliger, at vi er konkurrencedygtige med andre, der ønsker at udføre den type opgaver, som INI laver i dag, lyder det fra formand i bestyrelsen for INI, Jette Larsen.

Hun forklarer, at INI gennem de seneste tre år har slanket organisationen med en fjerdedel af medarbejderne. Det er dels sket ved effektiviseringer, men også fordi INI har mistet opgaver til andre virksomheder.

Det har betydet en nedgang i omsætningen for INI, og i det lys kalder Jette Larsen resultatet for 2015 - hvor INI fik et overskud på 5,8 millioner kroner - for tilfredsstillende.

Læs også INI A/S præsenterer pænt overskud

Hun understreger, at det ikke er INIs opgave at skabe så stort et overskud som muligt.

- Målet i sig selv for INI er ikke at skabe et overskud, men vi har formået at effektivisere og så har der været nogle enkelte poster, som har gjort at vi fik det resultat vi fik sidste år, siger Jette Larsen.

Ifølge Jette Larsen behøver INI formentlig ikke at fyre flere medarbejdere, men organisationen skal fortsat effektivisere de kommende år.

- Målet er ikke, at vi skal fyre flere medarbejdere, målet er, at vi er fuldt ud konkurrencedygtige, hvis der er private, som byder ind, siger formand for INI Jette Larsen.

Ifølge Jette Larsen vil effektiviseringerne komme beboerne i de næsten 9.000 lejemål, som INI adminstrerer, til gavn i form af en bedre kundeservice.