Illuut-lejligheder i Nuuk administreres nu af privat firma

Agerskov Consulting, et privat rådgivningsfirma i Nuuk, har overtaget administrationen af Selvstyrets lejeboliger Illuut, fremgår det fra flere Illuut-lejere i Nuuk, som har modtaget en kort meddelelse i postkassen.
Knud Kristiansen & Apollo Jeremiassen Foto © : KNR
Skrevet af Apollo Jeremiassen
01. april 2015 16:54

Boligselskabet A/S INI har ellers varetaget administrationen af Illuuts lejligheder hidtil.

Naalakkersuisoq for boliger, Knud Kristiansen, lover Illuut-lejerne i Nuuk, at der ikke vil være konsekvenser ved overdragelsen af administrationen til et privat firma.

- Dette vil ikke betyde, at der kommer ændringer i forhold til før, og den daglige administration bliver heller ikke anderledes, siger naalakkersuisoq for boliger, Knud Kristiansen.

Flere Illuut-lejere i Nuuk har undret sig over, at de ikke har fået informationer omkring overdragelsen. I følge Knud Kristiansen er det fordi, at det kun drejer sig om overdragelse af administrationen, at lejerne ikke er informeret bedre.

- At lejerne tidligere ikke er blivet informeret ordentligt skyldes, at kun administrationen og ikke andet er blevet overtaget af Agerskov Consulting, siger naalakkersuisoq for boliger, Knud Kristiansen.

Boligselskabet A/S INI har ikke ønsket, at kommentere overdragelsen af administrationen.