Idrættens og sundhedens forbilleder hyldes i stort tv-show

Idrættens og sundhedens forbilleder hyldes i et tv-transmitteret show i kulturhuset Katuaq lørdag den 3. december.
Foto © : GIF
Skrevet af Simon Uldum -
28. november 2016 12:05

Det er Grønlands Idrætsforbund, Departementet for Sundhed og Elite Sport Greenland der står bag "Maligassiuisut Show", hvor idrættens forbilleder og ildsjæle, årets aktive skole, arbejdsplads og borger/samfund hyldes for deres markante arbejde og indsatser.

I løbet af aftenen bliver Grønlands elitepræstationer ligeledes hædret af Elite Sport Greenland, der overrækker prisen for ”Årets præstation”. 

Også en person eller et hold vil blive hædret for en enestående indsats med ”Hall of Fame”.

Derved bliver alle dele af samfundet – der vedrører fysisk aktivitet – berørt og fejret til ”Maligassiuisut Show”, oplyser Grønlands Idrætsforbund i en pressemeddelelse.

Skal være med til at inspirere andre

- Det er rigtig vigtigt at anerkende det store arbejde, der bliver udført af de frivillige ildsjæle. De er i den grad med til at løfte vores trivsel og sundhed. Det er også vigtigt at fortælle de gode historier, og at fremhæve gode initiativer, fordi det kan give andre inspiration til arbejdet med at fremme fysisk aktivitet, siger Naalakkersuisoq for Sundhed, Agathe Fontain.

”Maligassiuisut Show” sker i Hans Lynge Salen i Katuaq lørdag den 3. december fra 19.00-20.30, og showet bliver sendt direkte på KNR TV.

Billetter kan købe fra Katuaqs hjemmeside.