Hvordan vil du mindes AWG2016

Mens vi venter på både sne og de omkring 2000 deltagere ved Arctic Winter Games 2016, har Kommuneqarfik Sermersooq udskrevet en konkurrence for et mindesmærke for legene.
Foto © : AWG2014
Skrevet af Camilla Dam
24. februar 2016 15:25

Er du kunstner med relation til Grønland, har du mulighed for at komme med din ide til, hvordan mindesmærket skal se ud. 

Og det er værd at aflevere et bud, for førstepræmien udløser et beløb på 25.000 kr., nummer to får 15.000 kr. og tredjepladsen i konkurrencen bliver begavet med 10.000 kr.

Mindesmærket skal rejses for at markere værtskabet af AWG 2016 samt for at takke for det store arbejde alle de frivillige, private og offentlige virksomheder i fællesskab har bidraget med i forbindelse med afholdelsen, skriver værterne i deres oplæg.

Kravene er, at det skal være af en sådan en størrelse at det kan ses fra alle vinkler, det skal kunne tåle at stå ude under al slags vind og vejr og bør maksimalt have en diameter på 2 meter.

De indsendte forslag skal afleveres anonymt med et tilfældig valgt tal på syv cifre og en lukket kuvert med de samme syv cifre, hvori navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mailadresse på indsenderen gemmer sig.

Konkurrenceudvalget består af borgmester Asii Chemnitz Narup, nalaakkersuisoq for uddannelse, kultur, forskning og kirke, Nivi Olsen, Brian Buus Pedersen, adm. direktør Grønlands Erhverv, samt to unavngivne fagpersoner.

Forslag skal være Deloitte i hænde senest den 11. marts kl. 16 på følgende adresse:
Imaneq 33, 6. og 7. etage
Postboks 20
3900 Nuuk
Att. Statsautoriseret revisor Bo Colbe

Vinderen kåres den 23. marts, Kommuneqarfik Sermersooq er dog ikke forpligtet til at udføre nogen af de indsendte forslag. Men er forslaget godt, skal det stå på plateauet foran Katuaq.

AWG begynder med åbningsceremonien den 6. marts og slutter den 11. marts.