Grønlandsk kunst hitter

10 kunstnere med relation til Grønland deltager med 66 værker på en stand i kunstmessen Art Copenhagen. Messen, der finder sted i Bella Centret i København denne weekend, er den største af sin slags i Skandinavien.
Foto © : KNR
Skrevet af Inge S. Rasmussen
27. august 2016 18:49
Versionist Mads Lynge

Og det kan tilsyneladende godt betale sig at være repræsenteret.

Allerede inden kunstmessen officielt åbnede var fire ud af de 66 værker solgt da den grønlandske stand blev vist frem for et inviteret publikum. Det fortæller Det grønlandske Hus i København i en pressemeddelelse.

Der er bidrag fra i alt ti kunstnere med relation til Grønland: Naja Rosing-Asvid, Lisbeth Karline Poulsen, Ivan Burkal, Ivínguak´ Stork Høegh, Julia Pars, Buuti Pedersen, Sissi Møller, Kristine Spore Kreutzmann, Gukki Nuka og Lars Møller.

Blandt værkerne på messen er malerier, digitale værker, fotocollager, porcelæn, glaskunst samt værker af blandt andet drivtømmer og grønlandske naturmaterialer.

Den grønlandske stand er arrangeret af Det grønlandske Hus i København og støttet af Kronprins Frederiks og kronprinsesse Marys Fond samt NAPA. Art Copenhagen varer til og med i morgen søndag.