Grønland taber til Puerto Rico

OPDATERET: De grønlandske håndboldkvinder tabte til Puerto Rico ved de panamerikanske mesterskaber, som foregår i Havana på Cuba. Dermed ender holdet på fjerdepladsen i Gruppe A og skal spille om placeringerne fra nr. 5-8.
Skrevet af Sandra Meinecke
25. maj 2015 14:30

Efter en lovende start, hvor holdet var foran 13-11 ved pausen, endte Grønland med at tabe 26 – 27 til puertoricanerne.

- Vi tabte i dag efter at have domineret i 40 minutter og efter at have været foran med 4 mål, skriver landstræner Jakob Andreasen i en SMS fra Cuba.

Efter 40 minutter gode minutter brændte pigerne 4-5 100 procents chancer og fik en udvisning.

- Så med 10 minutter igen var vi lige, men kom aldrig tilbage i kampen, på trods af at vi gik frem til sidst og spillede med målmanden i angrebet, skriver landstræneren.

Grønland ender med tre point på fjerdepladsen i gruppen efter at have spillet uafgjort mod Venezuela, en sejr over USA og tre nederlag.
I morgen tirsdag er der hviledag, og om to dage møder de grønlandske håndboldkvinder det hold, som bliver nummer tre i Gruppe B. Deres sidste gruppekampe er endnu ikke afgjort, men det kan enten blive Argentina, Mexico eller Uruguay, som venter i placeringskampene.

Du kan følge med i stillinger og resultater her.