Fotoudstilling om Grønland i Billund

Frem til oktober kan folk og grønlændere på sommerbesøg i Billund se en fotoudstilling af grønlandske motiver i Billund Lufthavn.
Skrevet af Sara K. Jakobsen
21. juli 2016 13:57

I Billund lufthavn kan man fange et glimt af Grønland. Bag fotoprojektet "Grønlands Ansigt" er Chris Christophersen, som også er officiel fotograf for Kongehuset.

Fotografen der selv nedstammer fra Grønland i Maniitsoq, har blandt andet valgt motiver af natur, folket og dets omgivelser, for at give seeren en fornemmelse af den grønlandske kultur, og tiltrække folk her til landet.

 - Tanken bag mine billeder, i forbindelse med mit fotoprojekt "Grønlands Ansigt", det er at få skudt billeder af typisk Grønland. Og jeg håber, at dem der kigger forbi mine udstillinger, de får inspiration til at kunne rejse til Grønland og opleve det som jeg viser frem, siger Chris Christophersen.

Med en udstilling i Billund Lufthavn vil der ifølge statistikken komme omkring 900.000 mennesker forbi, lyder det fra Chris Christophersen. 

 - Jeg føler selv, at jeg er med til at promovere Grønland på den bedste måde. Og der kommer rigtig mange til mine udstillinger, der også roser mig for de billeder, som jeg nu har lavet, for at præsentere Grønland.

Her kan du også se "Grønlands Ansigt".