Forsvundne Prebens venner og familie udlover dusør

Familie og venner udlover nu en dusør på 15.000 kroner for oplysninger, der kan føre til nyt i sagen om maleren i Aasiaat, Preben Nielsen, der sidste år den 15. august, forsvandt sporløst under mystiske omstændigheder.
Preben Nielsen Foto © : Privatfoto
21. august 2015 06:38

- Vi er sammen med familien, blevet enige om, at vi vil udlove en dusør på 15.000 kroner for oplysninger, der kan føre til forklaring, eller som kan få Preben til at dukke op igen på den ene eller anden måde, siger en ven til Preben Nielsen, Jens Jensen til KNR.

Maleren i Aasiaat, Preben Nielsen, blev sidst set natten til den 15. august sidste år ved 4-tiden om morgenen, hvor han iklædt hvidt arbejdstøj trak sin scooter på Qaqqap Tunua og Killerpaat i Aasiaat.

LÆS OGSÅ Maler eftersøges stadig i Aasiaat

Politiet i Aasiaat oplyser, at de stadig efterforsker sagen og stadig har en liste over folk, som de skal afhøre. Men de mangler stadig et gennembrud i sagen som stadig er uopklaret.

 

Ønsker sagen afsluttet

Alligevel håber venner og familie, at sagen bliver opklaret.

- Vi vil gerne få sagen afsluttet også for familiens skyld, siger Jens Jensen som er overbevidst om, at der er nogen, der ved, hvad der skete den nat Preben Nielsen forsvandt.

- Det kan være der kommer noget viden frem, hvis man får 15.000 kroner for det. Politiet kan ikke komme videre og har egentlig spurgt os, om vi kan gøre noget. Vi håber, at der er en eller anden, der ved noget, som vedkommende vil komme frem med, siger ven af Preben Nielsen, Jens Jensen.

LÆS OGSÅ VIDEO Malerprebens forsvinden præger Aasiaat

Foto © : Privat

Opslag på Facebook. Privatfoto.