Fodboldpigerne har en teoretisk chance

Det kræver en sejr over Gibraltar og gerne med mange mål, hvis fodboldpigerne skal have chance for at gå videre ved Island Games. Se også resultater fra andre sportsgrene.
Skrevet af Noah Mølgaard
28. juni 2011 08:17

Fodboldpigerne tabte til Isle of Man mandag eftermiddag med 1-3. Men kampen mod Gibraltar i eftermiddag er sidst chance for fodboldpigerne, hvis de skal have chance for at nå semifinalen.

- Der er kommet flere overraskelser og afhængig af resultaterne idag, så kan vi stadig nå at komme videre, siger Grønlands landstræner Bent Petersen til KNR.

Fodboldherrerne er ude af Island Games turneringen efter et nederlag mod Menorca på 2-3. De skal idag møde tidligere vindere af Island Games fra Jersey.

Badminton
Badminton landsholdet sluttede på fjerde pladsen og dermed uden medalje i holdturneringen ved Island Games. Grønland tabte til Færøerne i bronzekampen med 0-3. Både Bror Madsen og Sara Lindskov Jacobsen vandt ellers første sæt i deres kampe i single, men tabte så de to næste sæt.

Bror Madsen og Mads Nyvold tabte deres kamp i herredouble i to sæt.

De grønlandske volleyball herrer vandt over Jersey i går aftes med 3-2 i sæt og skal i eftermiddag møde Isle of Wight som har tabt til Jersey i deres første kamp.

Volleyballpigerne fik deres første sejr i går, da de vandt over Guernsey med 3-0 i sæt. De skal i eftermiddag møde Jersey, som endnu ikke har vundet kampe i den indledende runde.

De grønlandske bordtennisspillere skal spille om 9. og 10. pladsen i holdturneringen. Grønland vandt ellers bronze i holdturneringen for to år siden, men er i år kommet i en svær pulje.