Drab i Qaqortoq

OPDATERET En yngre mand blev lørdag eftermiddag dræbt af knivstik i Qaqortoq.
20. juni 2016 10:59

Opdateret med flere oplysninger

Drabet er sket i løbet af dagen i lørdags, bekræfter vagthavende i Nuuk, Katrine Johnsen over for KNR, men hun ønsker ikke at komme med flere oplysninger.

Yngre mand stukket ihjel

Politiet i Kujataa ønsker heller ikke at komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, men siger til morgen, at man er på vej med en pressemeddelelse.

KNR erfarer imidlertid fra et øjenvidne, at det drejer sig om en yngre mand, der omkring klokken 14 lørdag er blevet dræbt med knivstik af en kvinde i 40'erne under en privat sammenkomst. Og at kvinden blev anholdt på stedet.

 

Opdateret:

Politiet i Qaqortoq oplyser nu, at vagtcentralen i Nuuk lørdag den 18. juni klokken13.35 modtog en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse i Qaqortoq.

Her blev en 30-årig mand fundet livløs, og den tilkaldte ambulance forsøgte straks livreddende førstehjælp. Manden afgik imidlertid ved døden. Politiet har underrret de pårørende om dødsfaldet.

Sagen efterforskes af politiet i Qaqortoq som drab, ligesom der er tilkaldt en obducent fra Danmark, som skal foretage obduktion af afdøde.

Endvidere oplyser politiet, at gerningsmanden, som er en kvinde, af Kujalleq Kredsret er blevet tilbageholdt i 26 dage. Og at fremstillingen af kvinden blev holdt for lukkede døre, hvorfor politiet på nuværende tidspunkt ikke kan udtale sig yderligere om sagen, fremgår det af en pressmeddelelse fra fungerende regionsleder Laila Thomassen Fleischer klokken 13.50.