Det nordjyske erhvervsliv skuffer Greenland Express

Greenland Express har som bekendt indstillet alle flyvninger mellem Grønland og Nordjylland. Direktør Gert Brask er ifølge avisen Nordjyske skuffet over erhvervslivet i Nordjylland.
Foto © : Greenland Express
24. september 2014 12:20

- Indtil nu har vi ikke set opbakning fra hverken lufthavnen eller erhvervslivet i Nordjylland. Vi kan se, at 90 procent af vores passagerer har været med fra København, siger han til Nordjyske Medier og mener, at Aalborg lufthavn burde have ydet bedre markedsføring til Greenland Express.

Direktør for Aalborg Lufthavn, Søren Svendsen, afviser dog, at lufthavnen ikke har ydet nok markedsføring og ærgrer sig over, at ruten ikke går direkte mellem Nordjylland og Grønland.

LÆS OGSÅ Greenland Express stopper sine flyvninger

- Lidt firkantet sagt, så har han jo ikke fløjet direkte til Grønland endnu. Og anledningen til, at vi er gået ind og har givet støtte, er, at det vil betyde rigtig meget for Nordjylland at få en direkte rute, men med alle de flyvninger, han har lavet, er der ikke en eneste, der har været direkte, understreger Søren Svendsen.

Ifølge direktør Gert Brask stopper flyvningerne på grund af manglende passagere og for høje omkostninger ved at skulle mellemlande i Island. Greenland Express har fløjet med en Fokker 100, som ikke kan nå hele vejen over Nordatlanten i ét stræk og har derfor måtte mellemlande i Island. Nu vil Brask i stedet leje en Airbus.