Sommermysterie Carla fra Nuuks flaskepost blev fundet

Carla på syv år fra Nuuk sendte en flaskepost i sin ferie. Nu er den fundet af Kurt og Jytte Bentzen. Og de har fundet Carla med hjælp fra over 3900 facebookbrugere.
Foto © : Kurt Bentzen
23. juli 2017 16:25

Kurt Bentzen og hans kone Jytte var på ferie i denne uge på Ærø i det sydfynske øhav i Danmark.

Her tog de en dagstur til den mindre ø, Birkholm.

De gik en tur på stranden, og her fandt de et lille sommermysterie.

- Min kone går sådan lidt foran mig, og det er hende der får øje på den her flaskepost. Man går jo altid og lidt efter sjove sten og sådan noget på stranden. Og så dukker den her flaske op. Og hun kan se, at det er en flaskepost, for der er en prop og en seddel i, fortæller Kurt Bentzen.

Seddlen i flasken var fra Carla.

- Kære en eller anden. Jeg hedder Carla. Jeg er 7 år. Jeg bor i Grønland. Kærlig hilsen Carla. I brevet er der også tegnet hjerter. Det er jo sådan noget man gør i den alder, siger Kurt Bentzen.

Han og hans kone ville gerne finde Carla, så de kunne fortælle hende, at hendes flaskepost var blevet fundet.

Så de lavede et facebookopslag, der på rekordtid blev delt mere end 3900 gange.

- Vi havde jo håbet på at finde Carla og høre, hvor hun har været på ferie. og så var det jo også lidt spændende med en fra Grønland. For man kunne jo ikke vide, hvor den var smidt i vandet, siger han.

Og bare efter knap seks timer kom en besked fra Carlas far, Claus Johansen og familien, der bor i Nuuk.

- Hej Kurt, tak for din besked. Jeg er Carlas far. Vi besøgte Ærø i mandags og Carla smed flaskeposten i vandet fra færgen i håbet om, at den kom ud i den store verden, men det er Birkholm jo også, de bedste hilsner fra Carla & Co.

Og sådan blev det sommermysterie løst.