B-67 vandt igen

For fjerde år i træk, og 11. gang i historien, hjembragt B-67 fra Nuuk sent i eftermiddags Grønlandsmesterskabet i fodbold efter en sejr på 3-1 over IT-79.
Skrevet af Karsten Sommer
08. august 2015 19:00

Der var på forhånd ingen tvivl om at mesterskabet ville ende i Nuuk, eftersom det for første gang i mange år var to Nuuk-klubber, der stod over for hinanden i finalen.

For IT-79 var det første gang de var nået så langt som til finalen, men igen var det B-67 der trak det længste strå, med en sejr på 3-1.

Ved halvleg stod det 0-0 - lidt ind i 2.halvleg kom B-67 foran - men IT79 udlignede på straffespark.

Og så i det 76. minut kom B-67 så afgørende foran, efter en nærmest absurd klumpspilssituation, hvor bolden blev skudt mod mål og reddet 6-7 gange, før B67 fik sendt bolden i mål. Til sidst udbyggede de ovenikøbet sejren med endnu et mål, så kampen endte med 3-1 sejr til B67.

Inden finalekampen, blev slaget om årets 3.plads og broncemedaljer afgjort.

Og her var det Qeqertarsuaqs G-44 der løb med medaljerne, da de vandt sikkert over værtsklubben Kugsak-45 med 4-0.

Kugsak-45 har ellers overrasket positivt i de indledende kampe, men i dagens broncekamp var kræfterne sluppet op, og sidste års sølvvindere G-44 kørte sejren sikkert i hus med 2 mål i hver halvleg og sejrede altså 4-0 i alt.