AWG 2016: Generalprøve på åbningsceremonien

Omkring 1100 glade mennesker samledes på trods af regnvejr søndag eftermiddag i Nuuks bymidte, for at deltage i en art generalprøve på åbningsmarchen til Arctic Winter Games 2016.
Foto © : AWG Nuuk 2016
Skrevet af Karsten Sommer
07. september 2015 08:08

Generalprøven foregik netop på dagen hvor der er et halvt år til AWG2016 starter 6. marts.

En lang række frivillige, der har meldt sig til at hjælpe med til AWG2016, bistod med at få stillet de 1100 deltagere op i pæne rækker, bag flagene for de områder som næste år stiller op ved AWG2016.

 

Premiere på kendingsmelodi

Og så gik marchen ellers gennem den centrale del af Nuuk - forbi Katuaq og Nuuk Center, for til sidst at ende ved Inussivik Hallen hvor der var masser af underholdning med strubesang, trommedans og ikke mindst premiere på rockgruppen Small Time Giants kendingsmelodi "We are the Arctic", der skal være temasangen til næste års store idrætsbegivenhed.

LÆS OGSÅ VIDEO Nuummiut: Giv Arctic Winter Games en hånd søndag

Under generalprøven på åbningsmarchen blev der også lavet optagelser til en musikvideo over sangen, der skal bruges i alle de deltagende lande, op til åbningen i marts 2016.

- Tak til jer alle der deltog, for en god oplevelse. Selvfølgelige er der ting, som skal ændres og masser af arbejde de næste 6 måneder, men det er jo også derfor man skal øve sig, skriver arrangørerne i dag på Facebook.