Årets medarbejdere i KNR

KNR har i år valgt at kåre tre medarbejdere som Årets medarbejdere.
Skrevet af Noah Mølgaard
03. december 2012 12:21

KNR har været gennem svære udfordringer i løbet af 2012.

I en tid med mange udfordringer har netop medarbejdere ydet en ekstra indsats for seerne og lytterne. KNRs ledelse har derfor kåret Arnaq Nielsen, Nuka Alice Lund og Karsten Sommer, som årets medarbejdere.

- Du er med din unge alder en god rollemodel for kommende journalister. Du mester sproget, du tager seerne af Qanorooq i hånden, og formidler komplicerede historier på en forståelig måde, sagde direktør Ivalo Egede i sin begrundelse for kåringen af Arnaq Nielsen som en af de tre Årets medarbejdere.

- Du er en proaktiv medarbejder, der skaber spændende indhold fyldt med umiddelbarhed og glæde i radioen. Du har en lethed i dit arbejde, der afspejles i dine radioprogrammer, sagde Ivalo Egede til Nuka Alice Lund fra KNR's programafdeling.

- Din stemme er nærmest blevet symbolet på den danske del af radioavisen. Du har i en årrække bidraget med dit grundige kendskab til samfundet. Samtidig er du med til at sikre at problemer, der kunne have udviklet sig, bliver håndteret i tide, sagde Ivalo Egede til den tredje Årets medarbejder Karsten Sommer fra radioavisen.

Alle tre medarbejdere fik en check på 5.000 kroner.